Agenda

De agenda: ontmoetingspunten van vernieuwing

Iedere ondernemer die te maken heeft met de logistiek van agroproducten en levensmiddelen, van MKB-er tot multinational en van teler tot retailer, zoekt naar verbeteringen. Een zoektocht met interessante ontmoetingspunten. Ze bepalen de agenda van het Netwerk Agrologistiek:

  • ICT: digitaliseren en automatiseren van informatie, tracking & tracing van producten.
  • Regie: verhogen van de beladingsgraad, inzet van de best passende vervoerswijze, koppelen van ketens en ketenpartijen, gezamenlijke opslag- en distributie, perfectioneren van internationale versnetwerken.
  • Infrastructuur: inventariseren van vervoersnetwerken en -knooppunten, signaleren van knelpunten en in gang zetten van fysieke en vooral technologisch geavanceerde (ITS) oplossingen.
  • Organisatie: standaardiseren van informatie, stroomlijnen van overheidsprocedures, aansluiten bij (inter)nationale labels en standaarden.
  • Communicatie: uitwisselen van kennis, informatie en ervaring, promotie van de Nederlandse agrologistiek in het buitenland, platform bieden aan successen.
 
 
 
 
Powered by dhtmlxScheduler

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>