Janny van Andel: samenwerking stopt niet bij de vrachtauto

“Wij hebben als Unilever voldoende volume voor het bundelen van goederenstromen, maar evengoed geloven we om onze processen verder te verduurzamen in verregaande samenwerking met onze partners in de keten en ook met complementaire ketens. Want ook daar liggen mogelijkheden. Een netwerk dat zich daarop richt, levert elke deelnemer en zijn klanten voordeel, daar ben ik van overtuigd.” Dit zegt Jannie van Andel, Business Development Manager Unilever Benelux.

Verhogen van de logistieke efficiency is ook voor Unilever een actuele doelstelling, reden voor Van Andel om tijd en energie te willen stoppen in het samen ontwikkelen van het Netwerk Agrologistiek. Van Andel: “Bij verhogen van de efficiency denk je al snel aan het fysieke vervoer. Aan de wielen. Maar samenwerking stopt niet bij de vrachtauto, die kan ook gaan over je logistieke organisatie. Het is voor ons altijd interessant om daar de mogelijkheden voor te onderzoeken.”

Dit bericht is geplaatst in Statements. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>