Ingrid Vermeer: deuren openen

“Zo’n netwerk kan op het juiste niveau contacten leggen en deuren openen”

“De regio Venlo is sterk in logistiek en sterk in agrofood. In beide sectoren willen we groeien. Het Netwerk Agrologistiek kan daarbij helpen.” Dit zegt Ingrid Vermeer, Programmamanager Logistiek bij Greenport Venlo Innovation Center en één van de initiatiefnemers van het Netwerk Agrologistiek. Vermeer: “Zo’n netwerk kan op het juiste niveau contacten leggen en deuren openen. Hier binnen de regio, maar vooral ook in andere regio’s in het ons omringende buitenland.”

Uiteraard gaan individuele ondernemers ook zelf op pad om zulke contacten leggen. Maar, vindt Ingrid Vermeer, “vooral in een verkennende fase is de tussenkomst van een min of meer formeel netwerk toch wel heel handig. Het commerciële belang hoeft dan niet direct op tafel te komen, er is meer ruimte om eerst de mogelijkheden en kansen te onderzoeken. Bovendien kan een netwerk verbindingen leggen met organisaties waar je als individuele ondernemer niet zo snel naar binnen stapt. Daarom willen wij dat het Netwerk Agrologistiek er komt én willen we er een rol in spelen.”

Dit bericht is geplaatst in Statements. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>