Natasha Solano

“Ik denk dat Kuehne + Nagel toegevoegde waarde voor het netwerk kan hebben.”

“Wij willen meedenken over oplossingen in de agrologistiek, er bij zijn wanneer nieuwe inzichten worden ontwikkeld en nieuwe concepten in gang gezet. Daarom sluiten wij ons aan bij het Netwerk Agrologistiek.” Dit zegt Natasha Solano, Global Business Development Manager Perishables bij internationaal logistiek dienstverlener Kuehne + Nagel. Vooral wanneer het gaat over wereldwijd vervoeren van producten uit de agro- en foodsector, ziet Solano voor haar bedrijf voordelen in het netwerk en andersom: “Ik denk dat Kuehne + Nagel, met onze ervaring op dat gebied, toegevoegde waarde voor het netwerk kan hebben.”

Verbetermogelijkheden voor de agrologistiek ziet Natasha Solano bijvoorbeeld in verdere optimalisering van koelketens. Solano: “Nu ligt de nadruk erg op prijs, wat verbeteringen kan belemmeringen omdat die vaak in eerste instantie geld kosten. Maar uiteindelijk zijn de kwaliteit en veiligheid van het product erbij gebaat.” Volgens haar kan juist de diversiteit van het Netwerk Agrologistiek aan zulke ontwikkelingen bijdragen. “Het gaat van bloemen en planten tot levende dieren en van bederfelijke goederen tot droge kruidenierswaren. Maar in de logistiek van al die goederen zit veel overlap en daar kun je iets aan elkaars ervaringen en inzicht hebben.”

Dit bericht is geplaatst in Statements. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>