Alberdine van Velzen: professionalisering Agrologistiek

Alberdine van Velzen

Finalist van de verkiezing Logistiek Manager van het Jaar 2013 Alberdine van Velzen over het netwerk Agrologistiek: “Met Wayz willen wij bijdragen aan het bevorderen van de professionalisering van de Agrologistiek en vernieuwende en duurzame projecten ontwikkelen en implementeren. Omdat over het algemeen geldt dat Agrologistiek niet duurder maar duurzamer moet worden, zit de kracht in samenwerking tussen de verschillende, soms concurrerende, partijen.”  Door de duurzame Agrologistieke projecten waarbij Wayz is betrokken, zoals Cool Port Shuttle en Cool Port Westland welke vanuit Fresh Corridor geïnitieerd zijn, is kennis opgedaan welke binnen het netwerk en daarbuiten ook –internationaal- gedeeld kan worden.

Alberdine van Velzen: “Automatisering van activiteiten zoals planning en douane afwikkelingen en het vergaren, verwerken en beschikbaar maken van data om ketens zo duurzaam mogelijk in te richten is een voortvloeisel van de efficiëntie slagen waaraan steeds meer behoefte is”.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>