10 april: Food & Biobased Research ‘Inspiration Day 2014′

Laat u inspireren door nieuwe ideeën, ervaringen en innovaties op het gebied van Food & Biobased Research. Kom naar de ‘Inspiration Day’ op 10 april 2014!

picto_site.jpg

Wageningen UR Food & Biobased Research organiseert deze dag voor al haar relaties. Tijdens deze dag kunt u deelnemen aan symposia, demonstraties, workshops en netwerkevenementen. U kunt deelnemen aan alle dagactiviteiten of alleen aansluiten bij het ochtend- of middagprogramma.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

——————————————————————————————————–

 

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>