31maart-3 april: Tuinbouwmissie naar Griekenland

600px-Flag_of_Greece.svgWilt u zakendoen met Griekenland? En bent u actief in de tuinbouwsector? Ga dan mee met de bedrijvenmissie van 31 maart tot 3 april naar Griekenland. De focus ligt op de tuinbouwsector inclusief verwerking en agrologistiek.

De Griekse tuinbouw is het ondanks de crisis goed blijven doen. De sector behoort tot de kansrijke sectoren die de economie weer op de been helpen. De export neemt de laatste jaren toe. Grieken kopen steeds meer groente en fruit bij de supermarkt. Ook groeit de toeristenindustrie. De overheid stimuleert investeringen in het moderniseren van deze sector en er komt meer privaat kapitaal beschikbaar. Griekenland heeft behoefte aan Nederlandse kennis, technologie, diensten en producten.

Programma

Het programma bevat onder meer:

  • seminar en presentaties;
  • bedrijfsbezoeken;
  • business meetings op maat;
  • gelegenheid om te netwerken.

Voor het programma klikt u hier. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Stuur een mail naar Robert Dijkstra, Liaison Officer Internationale Samenwerking van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>